:: Çizgi Roman Okurları Platformu ::

http://groups.yahoo.com/group/croplatform/

Türkiyenin İlk Çizgi Roman Kütüphanesi Açıldı – Tog haber

Posted by croplatform Ocak 23, 2007

 

http://benimkutuphanem.tog.org.tr/abs/templates/sayfa.asp?articleid=408&zoneid=16
Türkiyenin İlk Çizgi Roman Kütüphanesi Açıldı
00:00:00İlgili Dökümanlar

Çizgi Roman Kahramanlarının Kütüphanelere Yolculuğu Sakarya İl Halk Kütüphanesinde Açılan Çizgi Roman Kütüphanesiyle Başladı


Çizgi Roman Kahramanlarının Renkli Dünyası Sakarya İl Halk Kütüphanesini Şenlendiriyor…

ÇİZGİ ROMAN KAHRAMANLARI KÜTÜPHANEDE
OKURLARINI BEKLİYOR

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın(TOG) Türkiye genelinde sürdürdüğü Benim Kütüphanem Projesi’ne Çizgi Roman Okurları Platformu’nun(ÇROP) İşbirliğiyle Türkiye’nin ilk Çizgi Roman Kütüphanesi Sakarya İl Halk Kütüphanesinde Açıldı.

Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) üyeleri; çocukların, gençlerin ve kütüphanenin diğer kullanıcılarının Çizgi Romanlarla tanıştırmak ve Çizgi Romanın toplumumuzda gelişmesine katkı sağlamak için BENİM KÜTÜPHANEM projesine destek sunarak Türkiye’de bir ilke imza atıldı.

Türkiye’nin İl Çizgi Roman Kütüphanesi Sakarya İl Halk Kütüphanesinde Sakarya Valisi Nuri OKUTAN tarafından açıldı. Açılışı yapan vali açılışı kütüphanenin açılış kurdelesini çocuklarla kesti…

Sakarya’da yeni birçok çalışmaya öncülük eden Sakarya Valisi OKUTAN, Sakarya’nın Kültür Başkenti olmaya talip olduğunu bu örnek çalışmayı gösteren Toplum Gönüllüsü Gençleri ve Çizgi Roman Okurları Platformunu kutladı ve çalışmaların devamı için gerekli desteği vereceğini iletti. Çizgi Roman kütüphanesini gezen Vali OKUTAN’a Toplum Gönüllüleri ve Çizgi Roman okurları Platformu tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Aydın İleri

Yorum bırakın