:: Çizgi Roman Okurları Platformu ::

http://groups.yahoo.com/group/croplatform/

Archive for 07 Nis 2007

Bedri Koraman’a saygı gecesi

Posted by croplatform Nisan 7, 2007

USTALARA SAYGI ETKİNLİKLERİ

BEDRİ KORAMAN

 İLE SÜRÜYOR

 

04.04.2007 12:42

Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinlikleri, 9 Nisan Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Bedri Koraman gecesi ile sürüyor.

 

 

 

Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çalıştıkları alanlara damga vuran çeşitli yönleriyle izleyiciyle buluştuğu gecelerin yirmi yedincisi saat 19.00’da Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi).

Faruk Şüyün’ün hazırlayıp yönettiği etkinlikte Türk karikatürünün duayenlerinden Bedri Koraman’ı farklı meslek gruplarından, hepsi alanlarında isim sahibi olmuş dostları anlatacaklar. “Ustalara Saygı” gecesinde; Aydın Boysan, Bingür Sönmez, Cihat Hazerdağlı, Ercan Akyol, Gani Müjde, Güneri Civaoğlu, Halit Kıvanç, İlhan Selçuk, Mehmet Sevigen, Melih Aşık, Metin Peker, Mine Kırıkkanat, Tahir Özyurtsever, Tarık Minkari, Tayfun Talipoğlu, Turgut Çeviker, Turhan Selçuk ve Zeynep Oral, Bedri Koraman ile ilgili anılarını, duygularını, yorumlarını anlatacaklar. Gecede, Koraman için hazırlanan kısa bir filmin gösterimi de gerçekleştirilecek.

Selen Domaç’ın sunacağı gecenin öncesinde Bedri Koraman karikatürlerinden oluşan serginin açılışı Akatlar Kültür Merkezi’nin fuayesinde gerçekleştirilecek.

“Ustalara Saygı” etkinlikleri 16 Nisan’da Kerim Afşar gecesi ile sürecek. Aynı kapsamda Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sineması’nda düzenlenen cumartesi etkinliklerinde, 14 Nisan’da Yılmaz Atadeniz’in çektiği Salih Tozan belgeselinin galası yapılacak.

Bilgi için

Faruk Şüyün

0.533. 468 30 63

Melih Cevdet Anday Sahnesi

Zeytinoğlu Caddesi (Akmerkez’in ana kapısının karşısındaki cadde) No: 8 Etiler

0.212. 351 93 84

Medyatava – http://www.medyatava.net/haber.asp?ID=35870

Posted in duyurular | Leave a Comment »