:: Çizgi Roman Okurları Platformu ::

http://groups.yahoo.com/group/croplatform/

Archive for 26 Tem 2007

Tam Macera Zamanı! 4. Sayı bayiilerde…

Posted by croplatform Temmuz 26, 2007

Tam Macera Zamanı!

 

Tam Macera’nın 4. sayısı çıktı. Bu sayıyı Temmuz-Ağustos aylarını birleştirerek Yaz Sayısı olarak 72 sayfa hazırladık.

 http://img340.imageshack.us/img340/4862/tammacera1cy5.jpgkapak

Bu sayıda Kamra’nın ilk hikayesi sona eriyor. Cinhan yine belalı bir düşmanla karşı karşıya. Kendisinden beklenmedik bir biçimde bu kez aşk için mücadele ediyor.

 

Meşhur Hafiyeler’in bu ayki konuğu ise bir polisiye yazarı: Ahmet Ümit. Ümit bu kez yarattığı kahramanlardan biri haline geliyor ve bir cinayeti çözüyor. Mazeret-i Cinnayet ise yaşanmış bir olaydan ilham alarak nedensiz gibi görünen seri cinayetlerin katilinin mazeretini anlatıyor.

 

 

 .

 .

 .

Deli Gücük’de bu ay bir Arap hekimin Anadolu gezisi sırasında yolu kargalarla kesişiyor. Levent Cantek Çizgi Roman Kareleri bölümünde bu ay futbol karelerini konuk ediyor…

 

Bu ay sayfalarımıza usta bir çizgi romancıyı da konuk ediyoruz. Tayyar Özkan, Caveman serisiyle hem ülkemizde hem de yurt dışında oldukça tanınan önemli bir çizer. Yıllardır çalışmalarını ABD’de sürdüren sanatçı İstanbul’da açılan kişisel sergisi dolayısıyla Türkiye’de. Bizi kırmayarak Caveman serisinden en beğendiği çalışmalarından birini yayınlamamıza izin verdi.

 

Tecrübeli usta çizerlerin yanında bu ay iki yeni çizer de Tam Macera sayfalarında kendilerine yer buldu. Emre Yüce ve Şükrü Bağcı gelecekte çizgi romanlarıyla sayfalarımızda daha sık yer bulacak gibi görünüyor.

Tam Macera’da bu ay yer alan yazılara gelirsek. Murat Meriç Türk rapinin yıldızı Ceza hakkında bir yazı hazırladı. Türkiye’nin ‘divx dizisi’ Lost, çizgi romanın bir kültür olduğunu haykıran Ayhan Savman’ın yazısı ve elbette Cem Cansever’in hatıraları sayfalarımızda yer buluyor.

 

 www.tammacera.com

Posted in duyurular | Leave a Comment »